Projektyvyberte kategorii

Stará řemesla v lidové písni

Stará řemesla v lidové písni

Paleta Oucmanice - 5.C

Paleta Oucmanice - 5.C

Seminář pro učitele

Pedagogický sbor Základní školy Gutha-Jarkovského v Kostelci nad Orlicí se věnoval 18.dubna 2011odpoledne tvorbě výukových materiálů s využitím interaktivní tabule.

Státy EU v křížovkách

Vybraní žáci 7. ročníku v hodinách povinné informatiky vytvoří v programu pro práci s tabulkami (Excel, OO tabulky) křížovku pro mladší spolužáky.

Včely

Ve středu 27.4. jsme se s celou třídou sešli u vlaku s cílem dojet do neznámých Oucmanic, kde na nás čekal program s názvem

Byliny

Ve čtvrtek 31.3. si Standa, Maruška, Katka a Lída ze sedmé třídy připravili pro své mladší spolužáky z 5.A program o bylinkách.

Prvouka celý den?

Dne 22.3. jsme ve II. B měli celý den prvouku. Jak je to možné?

Angličtina pro třeťáky

Vybraní žáci 7. ročníku v hodinách povinné informatiky vytvoří v programu pro práci s tabulkami (Excel, OO tabulky) křížovku pro mladší spolužáky.

Pojďte s námi do ZOO

Tak se nazýval program, kterého se dne 22.3.2011 zúčastnili žáci III.B v centru ekologické výchovy SEVER v Hradci Králové.

Today´s popmusic

Popis vývoje populární hudby do současnosti. Poukázat na rozdíly v současné hudbě a v populární hudbě v minulosti.

My world

Najít obrázky věcí (časopisy, oblíbený sportovní klub, televizní program…), které mají děti rádi.

My Life

Žáci si měli doma za úkol připravit povídání, plakát, prezentaci na téma My Life (rodina, zájmy, kamarádi).

Pod modrou oblohou

Vybraní žáci v hodinách povinné a volitelné informatiky a následně doma zpracují v programu Malování obrázek se zadanými parametry na

Kraje a krajská města

Do výuky vlastivědy byly vytvořeny pracovní listy na interaktivní tabuli se zaměřením na kraje a krajská města České republiky.

Podzimní matematické cestování

Podzimní matematikou provedli páťáci své mladší spolužáky ze druhé třídy. Připravili si pro ně pracovní listy, ve kterých si zopakovali sčítání a odčítání do dvaceti a nově i do sta.